Pensiunea Erdélyi Gondűző De Vânzare

 

Pensiunea Erdélyi Gondűző- dinspre Gheorgheni inspre Lacu Rosu, Km 6.5 pe DN12C Pensiunea este asezata pe un teren de cca. 2 hectare. Mai avem pe teren doua lacuri, garaj + sura + atelier complet echipat pentru prelucrarea lemnului, ce a fost folosit peste tot in pensiune si imprejurul acesteia ca decor-ornament. Prin curte trece si un parau.

Pensiunea Restaurant este construita in anul 2006 din sistemul ICF ProKoncept cu o izolatie termica mult mai buna decat constructiile obisnuite, iar in timpul construirii sale am tinut cont de experienta noastra dobandita de-a lungul anilor in domeniul turismului. Deasemeni, am incercat sa eliminam erorile si problemele care nu ne-au convenit sau nu ni s-au parut potrivite. Pensiunea restaurant este alcatuita din 5 camere duble, o camera cu 4 locuri, 1 apartament, 2 camere cu cate 5 locuri si o camera cu cate 6 locuri. Camerele cu 5 si cu 6 locuri sunt proiectate pentru familii cu membrii numerosi sau pentru grupuri de prieteni, care nu vor sa se desparta nici in vacanta. 

La subsol este sala de conferinte pentru cca. 50 persoane  complet echipata. Cladirea are amprentă la sol de 250 m2, iar 900m2 suprafata folosibila. Restaurant cu cca. 250m2, cu o capacitate pentru 60 persoane, dotat si gata de lucru.

  • terasa pentru cca. 70 persoane
  • grill garden pentru cca. 50 persoane
  • teren de joaca pentru copii