Rólunk

Panzió Étterem Erdélyi Gondűző

Családunk a  turizmus területén való tevékenységét 1995-ben kezdte amikoris megnyitotta az „Erdélyi Gondűző Kulcsosház” ajtaját a kedves vendégek előtt. A kis kulcsosházat a család őnerőből építette 3 év alatt. Megszeretve és felismerve a vendéglátás szépségeit és örömeit  10 év régiséggel a háta mögött a család úgy döntött megpróbálja magasabb szintre emelni tevékenységének színvonalát.

Ekkor született meg az „Erdélyi Gondűző Panzió Étterem” gondolata mely 2006-ban kivitelezésre is került, szem előtt tartva  az addig összegyűjtött tapasztalatokat, feltérképezett  addigi hiányosságokat , igényeket. Az „Erdélyi Gondűző Panzió Étterem” alagsorában található egy 50 fős konferenciaterem.

A földszinten található 70 fős étterem  családok, baráti társaságok számára kellemes kikapcsolódást biztosít, ugyanakkor nagyobb létszámú rendezvények romantikus helyszíneként is minden igényt kielégít. Az emeleten található 4 két ágyas szoba, 1 apartman, míg a második emeleten van 1 négy ágyas, 2 db. öt ágyas (galériás), 1 hat ágyas (galériás) és 1 két ágyas szoba. Tapasztalataink szerint a galériás szobák a gyerekes családok kedvencei.