Timpul Liber

Mai jos aveti cateva ideei pentru a petrece timpul liber.

Rafting pe raul Olt

Cursul superior al râului Olt oferă condiţii excelente de practicare a rafting-ului pentru amatori, în special în timpul primăverii, când apa are un debit mai ridicat. Asigurăm tot echipamentul necesar: costume de neopren, căşti, veste de salvare, saci rezistenţi la apă pentru aparatele foto, telefoane, etc. Nivelul de dificultate al turelor de rafting organizate de către echipa noastră se încadrează la WW I (uşor) şi WW II (puţin dificil). Poate participa orice persoană sănătoasă, fără a avea nici un fel de experienţă anterioară în domeniu.

Parapanta în tandem sau cursuri de 1-2 zile

Vă oferim zboruri cu parapanta în tandem, cu decolare de la mică înălţime în zona Şumuleu-Ciuc, Ghimeş sau Lăzarea, sau – adevărata provocare – cu decolare de la înăţimea de 1707 m, de pe creasta munţilor Hăşmaş. Veţi zbura în perfectă siguranţă, în compania unor piloţi instructori multipli campioni naţionali, cu mii de ore de zbor la activ. Zborul în tandem nu necesită nici un fel de experienţă anterioară din partea Dvs. Oferim de asemenea lecţii de introducere cu durata de 1-2 zile, unde veţi învăţa să vă ridicaţi singuri de la sol.

Cheile Bicazului din perspective inedite

Prin Cheile Bicazului se perindă zilnic mii de turişti, cea ce înseamnă zgomot, praf şi gaze de eşapament. Poate aţi trecut şi Dvs. pe acolo şi nu v-a plăcut de loc ce aţi văzut. Ei bine, Cheile Bicazului au şi o altă faţă, necunoscută celor mulţi, care se înbrâncesc pe la bazare sau în locurile de fotografiat devenite „trendy”. Este vorba de circuitul pereţilor de stâncă ai Cheilor! Cheile privite de sus, din solitudinea de unde le văd doar caprele negre. Nu vă speriaţi, nu este vorba de alpinism. Ghizii noştri cunosc o sumedenie de poteci ascunse, pe care se poate ajunge în siguranţă acolo sus

Ture de mountain bike în zona Harghita-Hasmas

Atât munţii Harghitei, munţii Gurghiului, cât şi Hăşmaşul sunt brăzdate de nenumărate poteci şi drumuri forestiere, numai bune pentru practicarea ciclismului de munte. Aer curat, privelişti senzaţionale, linişte şi sănătate. Iată pe scurt ingredientele de care veţi beneficia participând la una dintre turele noastre de mountain bike. Asigurăm biciclete de cea mai bună calitate!

O aventura cu sanii si câini Husky

V-aţi gândit vreodată cum ar fi să călătoriţi cu (sau chiar să mânaţi) o sanie trasă de câini Husky? Noi credem că da, mai ales cei care în copilărie au citit pe nerăsuflate romanele lui Jack London. Acum există posibilitatea ca visele să devină realitate. În premieră în România, atât câinii, cât şi săniile vă stau la dispoziţie începând chiar de la prima zăpadă căzută pe plaiurile hargitene. O aventură de vis care nu trebuie ratată!

Ture cu snowmobil-ul în munţii Harghitei

Probabil aţi stat deja ore în şir la coadă în Poiana Braşov sau la Predeal pentru a prinde un snowmobil liber, cu care să daţi o tură pe pista super-aglomerată. Atât pentru cei care aţi prins, cât şi pentru cei care nu aţi prins unul liber, avem o veste foarte bună: zeci de snowmobile şi zeci de kilometri de zăpadă imaculată vă aşteaptă pe crestele munţilor. Descoperiţi libertatea oferită de un snowmobil pe cărările înzăpezite ale munţilor din Harghita.

Escalada pe gheata in Cheile Bicazului

Perioada iernii în Cheile Bicazului reprezintă o excelentă ocazie de a încerca ceva nou pentru Dvs: escalada pe pereţi de gheaţă. Asigurăm personal calificat şi echipament de escaladă de cea mai bună calitate. Alături de instructorii noştri, vă veţi simţi în permanenţă în perfectă siguranţă, desluşind pas cu pas, în decurs de doar câteva ore, tainele căţăratului pe gheaţă. Nu este necesară experienţă anterioară.

Airboarding noua nebunie pe zapada

Încercaţi noul sport apărut în România: airboarding-ul. Bate tot în materie de alunecare pe zăpadă! Ideal pentru team-building! Airboard-urile , impreună cu căştile de protecţie sunt furnizate de echipa noastră. Echipamentul personal va conţine haine de ski, încălţăminte de iarnă, ochelari de ski şi evident, manuşi.